QHRS Bioterapeut ploča

POZOVITE NAS NA +387 61 245 678  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA aidahrnjica@gmail.com

Kategorija: Oznaka:

Opis

QHRS Bioterapeut ploča – lični bioterapeut za tretiranje svih vrsta problema

 

QHRS Bioterapeut ploče je poželjno koristiti u kompletu od 4 komada, ali svakako može se koristiti samo jedna. Imaju izuzetno blagotvorno dejstvo. Dejstvo je trenutno i mogu se tretirati sve vrste bolesti.

Zdrave osobe starije od pet godina, preventivno – tri dana zaredom na QHRS  Bioterapeut ploči po dvadeset minuta; pauza od sedam dana; serija se može ponoviti po želji.

Bolesne osobe starije od pet godina – pet dana za redom po dvadeset minuta na QHRS  Bioterapeut ploči; pauza od pet dana; ponavljati serije do izlečenja.

Deca do pet godina – dva dana po petnaest minuta na QHRS  Bioterapeut ploči s pauzom izmedju serija od sedam do četrnaest dana.

Položaj prilikom ležanja na QHRS  Bioterapeut ploči:

Noge okrenuti prema severu, glavu prema jugu. Strelice koje na pločama označavaju sever treba da su usmerene ka severu. Kod odraslih postavljaju se najpre dve ploče spojeno, pa na udaljenosti od tri ploče i druge dve ploče spojeno.

BION sertifikat. Kliknite za uvećanje.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi BiH možete dobiti na kućnu adresu za Bosnu i Hercegovinu a za Sarajevo kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini,  Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
nazovite već danas – +387 61 245 678

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “QHRS Bioterapeut ploča”