QHRS Antimikrobni sistem

POZOVITE NAS NA +387 61 245 678  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA aidahrnjica@gmail.com

Kategorija: Oznaka:

Opis

QHRS Antimikrobni sistem – Svojim dejstvom uklanja gljivice, viruse i bakterije

 

QHRS Antimikrobni sistem deluje na bakterije, gljivice, viruse i sastoji se od tri  ploče na kojima su, u određenoj krivulji, složeni čipovi. Te ploče sa čipovima imaju svojstvo da oforme energetsko polje koje paralizuje rad bakterija, virusa ili gljivica,  nusprodukti njihovog delovanja nestaju, imunitet jača, a onda ojačan organizam samostalno “organizuje” svoju odbranu.

QHRS Antimikrobni sistem, posredstvom svog energetskog polja, takođe onemogućava deljenje mikroorganizama.

Ako gljivica kandida, na primer, kod žena prouzrokuje i onemogućava iscedak, onda posle korišćenja QHRS Antimikrobnog sistema iscedak nestaje, a sa njim i nastali neprijatan miris. Imajte u vidu jedan važan detalj, a to je da bakterije i viruse svakodnevno treba tretirati tri puta dnevno po 5 minuta. Takav postupak je, zapravo, najidealniji.

Sa gljivicama je malo teže,  jer one ostavljaju spore (jajašca), pa ako ih ne uništite,  gljivice se ponovo razviju.

Znači, kod gljivica je veoma bitno da se tretiranje realizuje svakodnevno 2-3 puta u toku jednog meseca. Ovaj sistem je potpuno bezopasan, mogu da se tretiraju i mala deca pod temperaturom, pri čemu im se samo malo dopunski pomogne davanjem QHRS Kombuha ekstrakta i QHRS Kraljice. 

Inače, tretiranje se vrši okretanjem ploče prema sebi, na daljini od optimalnih  35 cm, sa leđima okrenutim ka severu sa predelom glave, predelom grudi i  predelom genitalija.

QHRS Antimikrobni sistem ima neograničen rok trajanja, nema nuspojava, apsolutno je bezopasan za ljudski organizam, a jedino treba da se čuva dalje od izvora štetnih zračenja, poput onih iz mobilnih telefona, televizora, kompjuterskih monitora, kako se ne bi narušilo dejstvo njegovog polja.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi BiH možete dobiti na kućnu adresu za Bosnu i Hercegovinu a za Sarajevo kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini,  Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
nazovite već danas – +387 61 245 678

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “QHRS Antimikrobni sistem”